Sikátor község
Köszöntjük megújult honlapunkon!
Sikátor község
Köszöntjük megújult honlapunkon!
Slider

Tájékoztató útlezárásról

Tájékoztató hulladékgyűjtés változásáról

Tájékoztató rendelési idők változásáról

Tájékoztató eboltásról

Értesítjük az eb tulajdonsokat, hogy a kötelező veszettség elleni védőoltás időpontja: 2020. szeptember 29. kedd du. 17 óra. Helye: A kultúrház előtti tér. Az oltás díja ebenként 4.000 - Ft. Be kell oltani minden 3 hónapos kort betöltött ebet. Az eboltással egyidejűleg kötelező az ebek féregtelenítése is. A féregtelenítő tabletta ára: 10kg/db/100 Ft. Az oltási könyvet mindenki hozza magával, az oltási könyv pótlása 500,-Ft. Kérhető a háznál történő oltás is, kérjük jelezni! A chip nélküli kutyákat egyidejűleg chipelni is kell, melynek chipelése a helyszínen történik, díja: 3.500,-Ft.

Hulladékgazdálkodás tájékoztató

Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (9023 Győr, Bartók B. út 29.) 2020. október 5. napjától kezdődően a hulladékgyűjtést éjszakai műszakban fogja végei. Ez azt jelenti, hogy a járatnapon az ürítésre szánt edényeket este 7 óráig kell, jó látható helyre kihelyezni. Az éjszakai műszakra való átállás oka a megnövekedett gépjárműforgalom, ami megnövelte a járatidőt. Az éjszakai járatok bevezetésével a szállító járművek a forgalmat nem akadályozzák, nem terhelik a zsúfolt közlekedést. A hulladékgyűjtés ezáltal gyorsabb lesz, és a géppark napközi javítására is lehetőség nyílik.

Kérjük a fent leírtak betartását!

Köszönettel:
Sikátor Község Önkormányzata

Agrárcenzus - mezőgazdasági összeírás szeptemberben

A Belügyminisztérium tájékoztatója a lakossági kutak vízjogi engedélyezési eljárásáról

A vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény alapján a kutak vízilétesítmények, amelyek megépítéséhez, átalakításához, üzemeltetéséhez és megszüntetéséhez vízjogi engedély szükséges. A korábban engedély nélkül létesített, vagy engedély nélkül üzemelő kutakra egyaránt meg kell kérni az engedélyt. A vízgazdálkodási hatósági jogkör gyakorlásáról szóló 72/1996. (V. 22.) Kormányrendelet 24. § (1) bekezdése határozza meg azon kutak körét, amelyek engedélyezését a települési önkormányzat jegyzője végzi, egyéb esetben az eljáró hatóság a területileg illetékes katasztrófavédelmi igazgatóság. A lakossági felhasználási célú kutak döntő többsége a jegyző engedélyezési hatáskörébe tartozik.

A tájékoztató az alábbi linken olvasható tovább.

Sikátor Község Önkormányzata

Háziorvosi rendelés változása

Tisztelt Lakosság!

Szeptember 6-tól változik a háziorvosi rendelés időpontja, mely az alábbiakban megtekinthető.

Sikátor Község Önkormányzata

Megújult honlapunk!

Tisztelt Látogatók!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy honlapunk az elmúlt hetekben egy nagyobb arculatváltáson esett át!

Bízunk benne, hogy a megújult, letisztult és modernebb oldal az Önök tetszését is elnyeri, s megtalálják rajta a számukra fontos információkat, fényképeket, dokumentumokat! Amennyiben észrevételük, vagy javaslatuk adódna a weboldalt illetően, azokat szívesen fogadjuk, így kérjük írjanak nekünk a Kapcsolat menüpontban megtalálható e-mail címünkre! 

Jó böngészést kívánunk!

Sikátor Község Önkormányzata

Helyettes gyermekorvos

Elballagtak a nyolcadikosok

Sikátor község képviselő testülete úgy döntött, hogy a 8. osztály végzős diákjainak középiskolai felkészülését, 20.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal segíti. Ezzel is segítve a szülők beiskolázási terheit.
A végzős diákoknak kívánunk az elkövetkező tanulmányaikhoz kitartást, szorgalmat és jó egészséget.

 

Sikátor Község Önkormányzata

Véradás

Tájékoztatjuk s Tisztelt Lakosságot, hogy Bakonypéterd Önkormányzata véradást szervez. A községünk lakóit is szívesen látják és várják. A véradásra jelentkezők szállítását a falubusszal megoldjuk. Kérjük a jelentkezőket az önkormányzatnál jelezzék részvételi szándékukat.


Sikátor Község Önkormányzata

Falunapi meghívó

Sikátor község képviselő testülete az idén is megrendezi a falunapot. Mindenkit szeretettel várunk. A programok 13:00-tól kezdődnek.

Sikátor Község Önkormányzata

Hírek, aktualitások

Keresés

Copyright © 2020 SoftwareAce Bt. Minden jog fenntartva!