Népszavazás 2016

Kara Ákos, a térség országgyűlési képviselője a népszavazás választókerületi eredményéről a következő összegzést adta a sikátoriak számára: Győrben és a környező településeken, a választókerületünkben élő polgárok 49,00% százaléka vett részt és mondta el véleményét a népszavazáson.

A mi részvételi adataink jelentősen meghaladják az országos átlagot. Az itt élők határozottan és egyértelműen döntöttek. Az itt élők elutasítják, hogy a brüsszeli bürokraták és az európai baloldal a kötelező kvótával döntse el, ki éljen a mi vidékünkön.

Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki az ország jövőjéről felelősen gondolkodva élt demokratikus jogaival és részt vett a népszavazáson. Külön köszönöm azoknak a választókerületben élő embereknek, akik a népszavazáson NEM-mel szavaztak. A NEM szavazatok aránya nálunk 98.94% százalék volt. Azt is örömteli tény, hogy az Önök településén a választók több mint fele részt vett a népszavazáson.

Sikátor településen a választópolgárok részvételi aránya a népszavazáson 58,52 % volt. Az érvényesen szavazók közül pedig 100 % szavazott NEM-el.